De Ligt: "Ik weet dat Kostas een goede en slimme jongen is"

24 januari 2019, 12:39

Matthijs de Ligt vertrouwt erop dat Kostas Lamprou goed omspringt met de kritiek. De aanvoerder van Ajax sprak ook even met de doelman, die na competitieduel van zondag met sc Heerenveen veel kritiek kreeg. "Iedereen krijgt kritiek, maar misschien zijn paar jongens de kop van Jut", aldus De Ligt.

De Ajax-captain doelt daarbij op Lamprou. "Ik heb even met Kostas gesproken. Ik weet dat Kostas een goede en slimme jongen is, die dit van zich af kan laten glijden. Dat komt wel goed", aldus De Ligt tegen Ajax TV. Voor heel Ajax liet de 4-4 tegen Heerenveen de nodige sporen na. "De dag na de wedstrijd hebben we de beelden erbij gepakt. Bepaalde dingetjes moeten beter. De restverdediging, en als het 4-3 staat in de laatste minuut moet iedereen zijn verantwoordelijk nemen om zijn man te pakken. Als team weten we dat dondersgoed."

Ajax staat donderdagavond wederom tegenover Heerenveen, dan is een plek in de halve finale van de beker de inzet. "Zij komen hier met vertrouwen naartoe, we zullen top moeten zijn. Ons doel is zoveel mogelijk prijzen winnen, de beker hoort daar ook bij. Dan is het niet moeilijk om je te focussen. Winnen zou nu extra lekker zijn richting de Klassieker. Na zondag zijn we een beetje down, als we deze wedstrijd winnen en goed spelen, gaan we met vertrouwen naar zondag toe."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen