Eijer vindt dat Gözübüyük Fortuna benadeelde bij strafschop

23 januari 2019, 23:46

Voor de tweede keer in zeer korte tijd heeft scheidsrechter Serdar Gözübüyük voor opschudding gezorgd op de Nederlandse velden. Zondag gaf hij geen strafschop na de veelbesproken actie van Ajax-doelman Kostas Lamprou en woensdagavond gaf hij in De Kuip een pingel die volgens Fortuna Sittard-coach Rene Eijer onterecht was.

Dat stelt de trainer van de Limburgers na afloop van het met 4-1 verloren duel tegen Feyenoord voor de camera's van FOX Sports. Eijer vindt dat Gözübüyük zijn ploeg tekort heeft gedaan. Na hands van Kai Heerings besloot de arbiter niet te gaan kijken of het daadwerkelijk een overtreding was. "Als hij was gaan kijken, was hij tot een andere beslissing gekomen", stelt Eijer.

De pingel werd feilloos benut door Robin van Persie en die 2-1 betekende achteraf gezien de beslissing bij de wedstrijd. Op het moment zelf zag ik het niet, maar nu heb ik de beelden gezien en vind ik het discutabel", mort Eijer achteraf. Hij erkende dat de tweede goal van Van Persie de beslissing was. "Daarna knakte er wat bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen