Tam Barça verliest met Cillessen van Promes' Sevilla

23 januari 2019, 23:26

In de Copa del Rey heeft FC Barcelona een terechte 2-0 nederlaag geleden tegen Sevilla. De Catalanen, met Jasper Cillessen op doel, verloren buitenshuis dankzij doelpunten van Pablo Sarabia en Wissam Ben Yedder. Quincy Promes was met een assist belangrijk voor de winnende ploeg van het eerste duel in de kwartfinale.

Met Kevin Prince-Boateng als kersverse aankoop en Cillessen als vaste 'bekerdoelman' in de basis, wilde Barça met een goed resultaat richting de return werken. Dat lukte in Sevilla echter niet, want Cillessen moest al in de eerste helft enkele malen redding brengen op inzetten van de gastheren.

Na rust bleef het wachten op een doelpunt van Sevilla. En zo geschiedde in de 54e minuut. Sarabia liep tegen een voorzet van Promes aan en ondanks protesten van Cillessen vanwege vermeend buitenspel, werd de goal toegekend.

Na de tegentreffer bracht Ernesto Valverde onder meer Luis Suárez en Philippe Coutinho binnen de lijnen, maar dat hielp niets. Via Ben Yedder werd het zelfs nog 2-0, waardoor de Catalanen voor een loodzware klus staan in Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen