De Graafschap heeft eindelijk beet en haalt Benschop binnen

23 januari 2019, 16:17

De Graafschap heeft eindelijk de zo gewenste aanvallende versterking binnen. Nadat de club naast onder anderen Kaj Sierhuis, Michael de Leeuw, Sven Braken en Cyriel Dessers greep, hebben De Superboeren Charlison Benschop voor de rest van dit seizoen gehuurd van het Duitse FC Ingolstadt 04, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en technisch directeur en de wedstrijd van afgelopen weekend gezien. Fijn om hier te zijn, ik wil weer lekker voetballen", aldus Benschop. "Ik ben het type aanvaller dat de kortste weg naar het doel zoekt en wil doelpunten maken. Ik hoop belangrijk te zijn voor het team."

In het verleden speelde hij onder anderen voor RKC Waalwijk, AZ, Fortuna Düsseldorf, Hannover 96 en dus FC Ingolstadt 04. Hoewel hij tegen sc Heerenveen in het oefenduel nog scoorde in de winterstop, had hij alles behalve een vaste plaats dit seizoen. In totaal kwam hij tot 351 minuten, verdeeld over negen optredens in de 2.Bundesliga, waarin hij één doelpunt maakte.

Ervaren aanwinst

"Met Charlison halen wij een ervaren spits binnen. Hij speelde ruim 265 wedstrijden in het betaald voetbal, waarvan ruim 75 wedstrijden in de Eredivisie, 27 in de Ligue 1, zestien in de Bundesliga en bijna zeventig in de Tweede Bundesliga. Tevens heeft hij tien wedstrijden Europa League in de benen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede over de kersverse aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen