'Barça rond met De Jong, woensdag deal wereldkundig'

23 januari 2019, 15:56

In navolging van een akkoord met Ajax heeft FC Barcelona ook een overeenkomst bereikt met Frenkie de Jong over de definitieve overgang naar Catalonië. De middenvelder kan in Camp Nou een vijfjarig contract tekenen, zo kwam hij woensdag overeen met een bestuursdelegatie van de Spaanse grootmacht in Amsterdam. Bijna niets staat een overgang dus meer in de weg.

Dat schrijft De Telegraaf. Bestuursvoorzitter Oscar Grau en directeur Pep Segura waren naar Amsterdam afgereisd om de overgang rond te maken met zaakwaarnemer Ali Dursun. Ajax en FC Barcelona werken nog aan de details van de deal: onduidelijk hoeveel geld er nou precies gemoeid is met de aanstaande transfer. In diverse media wordt gesproken over een basisbedrag variërend van 75 tot zelfs negentig miljoen euro. Daar bovenop komen nog de mogelijke bonussen voor de Amsterdammers, al pikken ook Willem II en RKC Waalwijk hun graantje mee.

De verwachting is volgens De Telegraaf al dat de deal woensdag al naar buiten komt. Wel moet De Jong dan nog medisch worden gekeurd, al zal dat in praktijk geen belemmering meer vormen.

Lees ook:

- 'FC Barcelona troeft Paris Saint-Germain af in strijd om De Jong'

- 'Frenkie de Jong breekt aantal records

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen