Strootman blij met aanstaande komst Balotelli: "Grote speler"

23 januari 2019, 15:15   Bijgewerkt: 23 januari 2019, 15:27

Kevin Strootman juicht de komst van Mario Balotelli naar Olympique Marseille toe. De Nederlandse middenvelder werd tijdens de persconferentie gevraagd naar de aanstaande transfer van de veelbesproken spits en hij is er positief over. "Balotelli is een geweldige speler", loofde Strootman.

"Hij heeft het al eerder laten zien. Hij is erg sterk en ik hoop dat hij ons team zal helpen", aldus Strootman, die zich wel hardop afvroeg of de overgang al officieel is. "We moeten eerst bezig zijn met het duel van vrijdag. En we kunnen hem pas verwelkomen als het officieel is, maar zodra dat gebeurt, ben ik die eerste die hem welkom heet."

Tegen Lille zal Marseille het sowieso moeten doen zonder Balotelli én Dimitri Payet: hij ligt zo'n drie weken uit de roulatie met een enkelblessure. "Het wordt een zeer belangrijke wedstrijd tegen Lille. Een overwinning is goud waard", beseft Strootman. "Ik hoop dat de overwinning op Caen (0-1) ons in een positievere periode gaat brengen." In de vijf Ligue 1-duels daarvoor kwam Marseille namelijk niet tot een overwinning.

Ook voor Strootman waren het in het begin moeizame maanden bij Marseille. "De Ligue 1 heeft een zeer hoog niveau, de spelers zijn fysiek sterk", aldus de middenvelder, die naar eigen zeggen geen last had van de druk die bij zijn transfersom hoorde. "Maar als je in een team komt dat de Europa League-finale heeft gehaald en vervolgens slecht speelt…", baalde hij. Gelukkig gaat het de laatste weken weer wat beter met Strootman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen