Officieel: Maccabi Haifa laat Kramer naar FC Utrecht gaan

23 januari 2019, 12:36   Bijgewerkt: 23 januari 2019, 12:50

Michiel Kramer heeft Maccabi Haifa verlaten en is op weg naar FC Utrecht. Zijn Israëlische oud-werkgever maakt via de officiële kanalen bekend dat het is ontbonden door de Domstedelingen en dat de spits zodoende op weg is naar zijn rentree in de Eredivisie. Naar verluidt is er geen transfersom betaald voor de voorhoedespeler. 

Hoewel de bevestiging van de kant van FC Utrecht nog wel uitblijft, weten diverse Nederlandse media dat de overgang - die door Maccabi Haifa al is bevestigd - snel rond gaat komen. De dertigjarige aanvaller gaat vermoedelijk voor een half jaar tekenen en wordt zodoende herenigd met trainer Dick Advocaat, met wie hij bij Sparta Rotterdam en Feyenoord eerder al samenwerkte.

Er zouden meer clubs geïnteresseerd zijn in de spits van de Israëlische club, maar vanwege zijn relatie met Advocaat en zijn sportieve toekomst heeft de aanvaller gekozen voor FC Utrecht. In de Domstad is Cyriel Dessers geblesseerd en overbodig, terwijl Jean-Christophe Bahebeck vaker geblesseerd dan fit is en ook Simon Makienok de rest van het seizoen 'out' is. Met jongeling Nick Venema had de ervaren coach te weinig opties voorin.

Kramer, die donderdag medisch wordt gekeurd door FC Utrecht, speelde eerder voor NAC Breda, FC Volendam, Baniyas, Feyenoord en Sparta Rotterdam. Daar mocht hij na een schorsing van zeven duels vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen