Robben traint apart en hoopt duel met Liverpool te halen

23 januari 2019, 11:29

Arjen Robben zien we voorlopig nog niet terug bij Bayern München. De aanvaller van Der Rekordmeister hoopte na de winterstop alweer aan te kunnen sluiten, maar voor hij weer een wedstrijd met het eerste speelt, zal nog wel even duren. Desondanks hoopt hij de dubbele ontmoeting met Liverpool, waarvan het eerste duel op 19 februari wordt gespeeld, wel te halen.

"Daarvoor hebben we nog een tijdje", glimlacht Robben tegenover Radio538 over zijn herstel aan zijn bovenbeenblessure. "Dat is zeker een mooi affiche." Toch klonk de buitenspeler nog niet zeer positief over zijn revalidatie van de kwetsuur, die langer duurt dan verwacht. "Het gaat wel iets beter. Of stukken beter. Maar het duurt nog wel even voor ik weer wedstrijden kan spelen."

Deze week stond hij voor het eerst weer op het veld bij Bayern München, maar een rentree bij de wedstrijdselectie laat nog wel even op zich wachten. "Ik maak goede stappen en hoop dan zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de groepstraining. Daarna zullen de wedstrijden weer snel volgen."

Lees ook: Robben moet ook competitiehervatting Bayern laten schieten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen