Valverde verdedigt komst Boateng: "Voor ons de beste optie"

22 januari 2019, 22:24

Ernesto Valverde heeft de komst van Kevin-Prince Boateng naar FC Barcelona verdedigd. De Catalanen verrasten maandag met de huur (inclusief optie tot koop) van de Ghanese Duitser. Barca haalt de 31-aanvaller als opvolger van de vertrokken Munir El Haddadi.

"Sinds ik hier ben, vinden jullie de transfers allemaal controversieel", zei Valverde dinsdag op een persconferentie. "Over Arturo Vidal en Paulinho is veel gezegd. Over Arthur idem dito, maar hij doet het goed. De transfer pakken uiteindelijk allemaal goed uit."

Barça liet Munir vorige week vertrekken naar Sevilla en moest de landskampioen op zoek naar een vervanger. Dat Barcelona Boateng presenteerde, kwam als een verrassing. "Hij kent de competitie en zijn rol. Hij was beschikbaar en voor ons de beste optie. Ik hoop dat hij ons veel kan helpen", aldus Valverde.

Boateng kijkt uit naar de uitdaging. "Ik weet dat het moeilijk is om basisspeler te worden. Er lopen hier ongelooflijke spelers rond. Het is een geschenk om hier te mogen spelen", zegt hij op het clubkanaal van Barcelona. "Het is aan de coach om te beslissen. Het doel is om te laten zien dat ik langer kan blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen