Nieuweling Pavlidis start tegen Twente in de spits van Willem II

Nieuweling Pavlidis start tegen Twente in de spits van Willem II

22 januari 2019 – Vangelis Pavlidis mag het bij Willem II proberen in de spits. In de kwartfinale van de beker tegen FC Twente heeft hij een basisplaats. De recent aangetrokken Griek krijgt de voorkeur boven Kristofer Kristinsson. Trainer Adrie Koster kan woensdag niet beschikken over aanvoerder Jordens Peters en Donis Avdijaj.De spitspositie is sinds het vertrek van Fran Sol een heikel punt. Willem II hoopt een opvolger te strikken, maar tot die tijd zijn Kristinsson en Pavlidis de opties. Kristinsson startte afgelopen zondag tegen NAC, maar maakte geen indruk. "Kristofer laat op trainingen en bij invalbeurten zien dat het de goede kant opgaat, maar tegen NAC was hij wat ongelukkig. De spitspositie is nieuw voor hem en hij gaat zeker nog zijn kansen krijgen, hij is niet afgeschreven hoor", aldus Koster op het clubkanaal van de Tricolores.

Koster zal gedwongen moeten schuiven in de defensie, omdat Peters last heeft van zijn knie. "Jordens heeft in de wedstrijd tegen NAC een tikje gekregen en heeft last van zijn knie. Overigens niet die knie waar hij zolang aan geblesseerd geweest is. We hopen dat hij er zondag in Utrecht weer bij is", aldus de oefenmeester, die net als in de Brabantse derby ook niet kan beschikken over Avdijaj.

Tevens kiest Koster voor Timon Wellenreuther onder de lat. De eerste doelman keepte het vorige bekerduel ook al, maar de wedstrijden ervoor mocht Mattijs Branderhorst opdraven. "Dat de opstelling is deze fase van het seizoen zoveel mogelijk intact blijft, is voor ons van belang. Daarom start Timon", licht Koster toe.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019