Feyenoord wil nieuwe afgang tegen Fortuna voorkomen

Feyenoord wil nieuwe afgang tegen Fortuna voorkomen

22 januari 2019 – De landstitel is buiten bereik, dus richt Feyenoord zijn pijlen nu op de KNVB Beker. De Rotterdammers treden woensdagavond aan tegen Fortuna Sittard, dat eerder dit seizoen al een keer wist te stunten in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst wil een nieuw afgang voorkomen, vertelt hij op het perspraatje in aanloop naar de wedstrijd in de kwartfinale van het bekertoernooi.Een maand geleden verloor Feyenoord met 0-2 van Fortuna Sittard. "Ik denk dat Fortuna met dezelfde intentie naar De Kuip zal komen. In de competitiewedstrijd begonnen we goed en ook daar werd het minder. De ruimtes op het middenveld werden te groot. Wij zullen er morgen anders staan dan in de vorige wedstrijd tegen Fortuna", wordt de Feyenoord-oefenmeester geciteerd door RTV Rijnmond.

De voorbereiding op de belangrijke bekerwedstrijd verliep niet goed. Feyenoord ging afgelopen weekend in het eerste competitieduel van de tweede seizoenshelft onderuit tegen PEC Zwolle (3-1). Dat was niet de enige domper voor de Rotterdammers. Justin Bijlow viel in Zwolle uit en staat de komende twee maanden buitenspel door een voetblessure. Verder kan Van Bronckhorst tegen Fortuna Sittard over een fitte spelersgroep beschikken.

Toekomst
Van Bronckhorst, die over een aflopend contract beschikt, ging ook nog kort in over zijn toekomst. "De resultaten van deze week zijn niet bepalend voor mijn toekomst bij Feyenoord. Maar dat heb ik al eens eerder gezegd. Ik ben vaker onderwerp van gesprek geweest. Het is niet leuk als mensen over je praten, maar het is zoals het is. Ik kan er goed mee omgaan."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 17 februari 2019

  2. zaterdag 16 februari 2019