Schaars geniet: "Als je die Arena binnenloopt en je ziet dat veld…"

22 januari 2019, 09:01

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar afgelopen weekend tegen Ajax maakte Stijn Schaars zijn officiële rentree op het wedstrijdveld. De 35-jarige middenvelder van sc Heerenveen is inmiddels helemaal hersteld van een dubbele beenbreuk die hij vorig jaar april opliep. Het revalideren was een zwaar traject, maar het is het waard geweest.

"Kijk, natuurlijk weet je dat Ajax-uit een heel lastige wedstrijd is'', zegt Schaars tegen het Algemeen Dagblad. "Maar als je die Arena binnenloopt en je ziet dat veld... Er zat nog niemand in het stadion. Maar toen kreeg ik al zo'n gevoel van: al speel ik met een gescheurde kruisband, hier wil ik voetballen. Dít is voetbal, man! Heerlijk.''

De moegestreden middenvelder werd halverwege de tweede helft gewisseld. "Over mijn eigen spel was ik niet tevreden, hoor. Dat is iets wat altijd beter kan. Maar waar het nu om gaat: ik heb een uur gespeeld en ben daar fysiek goed doorheen gekomen. Kan het beter? Ja, zeker. Persoonlijk moet ik nog stapjes maken. Maar als ploeg hebben we een goed resultaat behaald. Dat is goed voor het vertrouwen. We kunnen weer ergens naartoe werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen