Kuijt vindt het gek dat hij genoemd wordt als opvolger 'Gio'

22 januari 2019, 08:44

Samen met onder anderen John Heitinga en Kevin Hofland werd Dirk Kuijt onlangs toegelaten tot de hoogste trainersopleiding van de KNVB. In zijn column in De Telegraaf stelt de oud-aanvaller dat hij nog een lange weg moet afleggen voor hij klaar is voor het echte werk. Kuijt vindt het derhalve vreemd dat hij nu al wordt genoemd als mogelijke opvolger van Giovianni van Bronckhorst.

De huidige trainer van Feyenoord zou volgens diverse Nederlandse media bezig zijn aan zijn laatste maanden in dienst van de Rotterdammers. Kuijt zou in de voetsporen moeten treden van Van Bronckhorst. "Na dit seizoen staat ook het volgende jaar weer in het teken van de cursus en ik beslis ook pas later welke kant in het voetbal ik definitief opga. Ik heb immers ook in een andere rol al meegelopen bij Feyenoord", zegt Kuijt.

"Tegen die achtergrond vind ik het gek dat mensen mijn naam noemen richting het eerste elftal. Ik vind het sowieso al vreemd dat er rond Feyenoord wordt gespeculeerd over de opvolging terwijl niet eens is besproken of een tijdperk van een trainer die heel goed heeft gepresteerd eindigt. Ik ben er in elk geval totaal niet mee bezig", aldus de oud-aanvaller.

Kuijt is op dit moment trainer van Feyenoord onder 19 en zal in mei aan de trainersopleiding (UEFA Pro) beginnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen