'Ajax markt op om nieuwe tweede keeper aan te trekken'

22 januari 2019, 07:52   Bijgewerkt: 22 januari 2019, 08:18

Ajax lijkt deze winter nog niet uitgewinkeld. De Amsterdammers zijn na de teleurstellende remise tegen sc Heerenveen (4-4) voornemens een nieuwe tweede doelman aan te trekken. Afgelopen zondag maakte Kostas Lamprou als vervanger van de zieke André Onana geen goede indruk.

De nummer twee van de Eredivisie heeft nog tot het einde van de maand om een nieuwe keeper aan te trekken. Ajax heeft volgens De Telegraaf de voorkeur om tot de zomer een doelman te huren. Lukt het de Amsterdammers om een extra sluitpost aan te trekken, dan zijn zij in principe klaar op de transfermarkt. Eerder maakten Lassina Traoré en Lisandro Magallán de overstap naar Ajax.

Na het gelijkspel van afgelopen weekend wilde trainer Erik ten Hag zijn tweede doelman niet publiekelijk afvallen, maar noemde hij het optreden van Lamprou wel 'grillig'. De Griek zag er bij name bij het derde Heerenveen-doelpunt niet goed uit en leek tien minuten voor tijd bij een 3-3 stand een penalty te veroorzaken, maar door een dubieuze beslissing van scheidsrechter Serdar Gözübüyük kwam Lamprou goed weg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen