Spoorboekje: kwartfinales KNVB Beker gaan van start

22 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 23:24

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 januari.

Nieuws

KNVB maakt arbitrage bekend

De KNVB maakt vandaag om 12.00 uur de scheidsrechtersaanstellingen voor komend weekend bekend. Het meest nieuwswaardig is uiteraard wat de bond gaat doen met Serdar Gözübüyük die afgelopen zondag opzichtig de mist in ging met zijn keuze om Sam Lammers geen penalty te geven na een charge van Kostas Lamprou.

Wedstrijden

AZ - Vitesse (20.45 uur)

De KNVB Beker gaat weer los in Nederland: welke ploegen gaan we terugzien in de grote finale? Beide ploegen stonden eerder in de finale tegenover elkaar in de eindstrijd: toen kwam Vitesse als winnaar uit de bus. Voor de Alkmaarders is het zaak om de goede prestaties in het bekertoernooi vol te houden: de laatste twee jaar stond die ploeg in de finale. Lukt dat ze ditmaal ook?

Benfica - FC Porto (20.45 uur)

Een absolute topper in de beker van Portugal: Benfica neemt het op tegen FC Porto. In de altijd mooie onderonsjes - die eerer dit seioen met 1-0 werd gewonnen door Benfica - moeten beide teams zich zien te plaatsen voor de eindstrijd van de Taca da Liga. Dat wordt besloten in één ontmoeting en dus kunnen ze aan de bak.

Getafe - Valencia (21.30 uur)

Een cruciale wedstrijd voor Valencia. De geplaagde ploeg van Marcelino kan ondanks een lange mindere periode toch nog om de knikkers spelen in Spanje. Als het team wint op bezoek bij nummer zes Getafe, mag het nog hopen op de pekken omhoog voor de Europa League. Verliezen ze, lijken ze voorlopig echter weer definitief afgehaakt.  

Voetbal op tv

20.45 uur: AZ - Vitesse, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de KNVB Beker

21.30 uur: Valencia - Getafe, Ziggo Sport, live verslag in de Copa del Rey

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen