Telstar huurt overbodig geworden Mendes Moreira van Groningen

21 januari 2019, 13:44

Telstar heeft FC Groningen-aanvaller Ahmad Mendes Moreira voor de rest van dit seizoen gehuurd. De spits sluit per direct aan bij de Eerste Divisionist en wordt gezien als een 'buitenkansje'. Hij was door de komst van Paul Gladon én Kaj Sierhuis overbodig geworden in het hoge noorden.

"Ahmad heeft het heel goed gedaan in de eerste seizoenshelft bij FC Groningen, maar door de aanvallende versterkingen bij de FC is zijn kans op speeltijd minder geworden", legt technisch directeur Piet Buter uit. "Wij hebben daar gebruik van kunnen maken en hem in ieder geval voor de rest van het seizoen aan ons kunnen binden. De kans op een langer verblijf is aanwezig, maar dat zal de komende periode moeten uitwijzen."

Met de komst van Moreira, die eerder speelde voor Kozakken Boys, is Telstar overigens nog niet uitgewinkeld. Buter: "Wij zoeken nog altijd minimaal één aanvallende versterking. Wij weten precies wat wij willen, maar het moet van beide partijen goed gaan klikken. Ook daar zullen de komende dagen hopelijk meer duidelijkheid brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen