Serrarens had nog vaker willen scoren: "Maar drie is ook mooi"

21 januari 2019, 12:12

Fabian Serrarens maakte zondag zijn eerste, tweede en derde doelpunt van dit seizoen namens De Graafschap in de Eredivisie tegen Fortuna Sittard. Toch was de aanvaller van De Superboeren niet eens helemaal tevreden over zijn optreden. "Ik had er misschien nog wel wat meer willen maken", glimlachte de maker van de valse hattrick.

Tegenover Omroep Gelderland ging hij in op het feit dat hij nog vaker had willen scoren. "Maar drie is ook mooi. Ik heb nog nooit een hattrick gemaakt, dit is uniek voor mij. De eerste voelde het beste, maar de laatste goal was denk ik wel de mooiste", vertelde hij. "Heerlijk was het. Je voelde in het veld dat je er lekker in zit als team. We kregen meer vertrouwen en dat de tegenstander er niet uitkomt. En dan gaat het lekker lopen."

En dus rekende De Graafschap plots met 5-1 af met Fortuna Sittard: een goed resultaat, net als dat behaald werd vóór de winterstop. "Tegen Vitesse (2-2) lieten we het ook al zien, dit moeten we vooral thuis elke keer brengen. Dan moeten we nog wel wat punten kunnen pakken. We hebben nu weer wat aansluiting en de komende weken spelen we tegen concurrenten. Zeker thuis kunnen we van ze winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen