Schöne ziet terugkerend thema na puntverlies van Ajax

21 januari 2019, 08:05

Ajax-middenvelder Lasse Schöne was absoluut niet te spreken over het optreden van zijn team tegen sc Heerenveen. De Deen constateert niet voor het eerst dat de Amsterdammers te vaak niet profiteren wanneer de concurrentie punten laat liggen. "Dat is een terugkerend thema bij ons en het speelt al een tijdje. Daar word je wel een beetje gek van. Dat moet een keer stoppen."

Dat vertelt hij tegenover AT5. "In de eerste helft speel je prima en eigenlijk moet je 4-1 voor staan bij rust, maar dan speel je zo'n tweede helft... Dat is niet goed genoeg", baalde Schöne over de drie tegentreffers in de tweede helft. "We beginnen te slecht na rust. Dan merk je op 3-3 dat de ploeg snel wil scoren, maar je moet juist rustig blijven."

Hoewel Kostas Lamprou veel kritiek kreeg van de fans, vond Schöne niet dat alles op hem te schuiven valt. "We hebben heel weinig goals tegengekregen dit jaar. We spelen met risico, maar stonden dan wel goed", wist Schöne, die dat met name slecht vond gaan. "Onze restverdediging stond vaak niet goed, daarmee kun je een keeper helpen. Ze liepen nu wel heel vaak op hem af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen