Scheidsrechtersbaas Van Egmond vindt dat Gözübüyük fout zat

20 januari 2019, 20:56

Dick van Egmond vindt dat Serdar Gözübüyük zondagmiddag een verkeerde beslissing nam door sc Heerenveen tien minuten voor tijd geen strafschop te geven. De dienstdoende scheidsrechter werd door de VAR geattendeerd op een vermeende overtreding van Kostas Lamprou op Sam Lammers, maar Gözübüyük vond de overtreding te licht voor een penalty.

Van Egmond is een andere mening toegedaan. "Het is een strafschop", stelt de scheidsrechtersbaas in gesprek met FOX Sports. "Het is een terechte ingreep van de VAR, die het vervolgens aan de scheidsrechter overlaat. Hij vindt het kennelijk niet voldoende voor een strafschop, maar daar ben ik het niet mee eens."

"Hij heeft zich waarschijnlijk afgevraagd of het verwijtbaar of een voetbalactie was. Hij heeft het recht op een eigen mening. In dit geval vind ik het een verkeerde beslissing", gaat de oud-arbiter verder. "Over het algemeen hebben de mannen het goed gedaan. Ik vind het jammer dat het beeld bepaald wordt door één verkeerde beslissing. We verwachten van onze topscheidsrechters topbeslissingen. Dan is het heel vervelend als het niet lukt."

Lees ookGözübüyük blijft bij beslissing: "Te licht voor een penalty"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen