Debutant Tapia maakt bij debuut meteen indruk op Koster

Debutant Tapia maakt bij debuut meteen indruk op Koster

20 januari 2019 – Renato Tapia heeft bij zijn debuut voor Willem II een prima indruk gemaakt op Adrie Koster. De Feyenoord-huurling werd in de Brabantse derby meteen voor de leeuwen gegooid en maakte bijna de wedstrijd vol. Ook de andere debutanten, Evangelos Pavlidis en Marois Vrousai, staan er goed op bij de 54-jarige trainer.Tapia kwam een week geleden over van Feyenoord en mocht tegen NAC Breda meteen starten. "Wat hij vandaag heeft laten zien, heeft hij om eerlijk te zijn nog niet op de training laten zien. Hij moet natuurlijk wennen aan de groep en onze manier van spelen, maar hij kan tijdens zo'n wedstrijd wat extra's brengen. Hij heeft weinig wedstrijdritme, maar daar zag je niets van", aldus Koster tegenover FOX Sports.

De Griekse nieuwkomers kwamen eveneens meteen aan de bak. Vrousai luisterde zijn debuut zelfs op met de late 2-0. "Het zijn gretige jongens. Vrousai is een typische buitenspeler met een individuele actie en scorend vermogen. Pavlidis is een targetman die Fran Sol mede moet gaan vervangen."

Willem II lijkt nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. "Laat je verrassen zou ik zeggen. Wij willen ons in de breedte versterken, zodat we in de totaliteit wat sterker worden. Op die manier hopen we de doelpunten van Fran Sol op te vangen."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 20 februari 2019

  2. dinsdag 19 februari 2019