Higuaín niet bij AC Milan-selectie en lijkt op weg naar uitgang

20 januari 2019, 14:42

Gonzalo Higuaín lijkt definitief op weg naar de uitgang bij AC Milan. De aanvaller wordt al wekenlang in verband gebracht met een overgang naar Chelsea, maar is door Gennaro Gattuso niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Genoa. Diverse Engelse bronnen beweren dat hij op weg is naar Chelsea.

Gattuso liet eerder weten dat hij de spits zou blijven gebruiken, totdat hij niet meer bezig was met AC Milan. Dat lijkt op dit moment het geval, omdat hij dus niet bij de selectie zit. Higuaín werd dit seizoen door Juventus voor achttien miljoen euro verhuurd aan Milan, dat daarna een optie tot koop had bedongen. Omdat de zomers constructie met onder andere Leonardo Bonucci ingewikkeld was, is het nog onduidelijk hoe de voorwaarden van de transfer precies worden.

"Ik wil spelers zien die klaar zijn om te vechten en daar is Higuaín momenteel niet klaar voor. Ik ben niet teleurgesteld in hem, ik zal zijn keuze moeten respecteren", hield coach Gennaro Gattuso zich enigszins op de vlakte. In elk geval lijkt een vertrek onvermijdelijk voor de spits, die tot 22 optredens kwam voor AC Milan en daarin acht doelpunten maakte, drie assists gaf en zowel een rode als ook een gele kaart voorgehouden kreeg.

Lees ook: Gattuso bevestigt dat Higuaín naar Chelsea wil verkassen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen