Solskjaer ziet Rashford als beste Engelse spits na blessure Kane

20 januari 2019, 11:26

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer is vol lof over zijn spits Marcus Rashford. De Noorse coach geniet met volle teugen van de prestaties van de 21-jarige aanvaller en ziet hem na de blessure van Harry Kane als misschien wel de beste aanvaller van de Premier League. "Hij is op dit moment enorm zó zelfverzekerd als hij in de beurt van het doel is", loofde hij. 

Dat vertelde de coach op het clubkanaal over Rashford, die in de zes duels onder Solskjaer al vijf keer scoorde. "Niemand verslaat hem op het gebied van werklust en niemand verslaat hem op het gebied van houding. Hij heeft zoveel zelfvertrouwen op dit moment. Als hij een kans krijgt, hoeft hij geen twee keer na te denken", aldus Solskjaer. "Ik ben hartstikke blij dat hij in mijn team zit."

Sowieso gaat het voor de wind bij Manchester United, dat de zes duels onder zijn leiding allemaal wist te winnen. "Sir Alex Ferguson heeft ons uitgedaagd. Hij zei: 'Waarom kun je geen tien wedstrijden winnen?'. Zolang we per wedstrijd blijven kijken en we ons goed voorbereiden, kunnen we elke wedstrijd winnen die we spelen", aldus Solskjaer. "En als je wedstrijden blijft winnen, dan geniet je."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen