Koster kiest voor Kristinsson in de spits, Wellenreuther en Tapia

20 januari 2019, 11:12

Willem II-trainer Adrie Koster heeft in de derby met NAC Breda Kristófer Kristinsson opgesteld als de vervanger van aanvaller de vertrokken Fran Sol. De jonge IJslander begint in de spits bij de Tilburgers en krijgt daarmee zijn eerste basisplaats, evenals aanwinst Renato Tapia. Verder kiest de coach voor keeper Timon Wellenreuther, die de voorkeur krijgt boven Mattijs Branderhorst. Donis Avdijaj is geblesseerd en niet beschikbaar voor Koster.

Ten opzichte van het duel met FC Emmen krijgt Wellenreuther weer de voorkeur boven Branderhorst, die in FC Emmen in de basis begon de Duitse goalie, die was disciplinair geschorst. Thomas Meissner keert eveneens na die schorsing weer terug in de basiself van de Tilburgers, terwijl Atakan Akkaynak op de bank begint. Daar zitten ook de Griekse aanwinsten Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis.

Bij NAC Breda is er weinig veranderd ten opzichte van voor de winterstop. Trainer Mitchell van der Gaag kiest opnieuw voor een 5-3-2-formatie, met grotendeels dezelfde namen als bij de 4-2-zege op sc Heerenveen. Nieuweling Khalid Karami start op rechts, terwijl Mounir El Allouchi ook een basisplaats krijgt. Verder starten dezelfde elf voetballers als voor de winterstop. Robert Mühren is op het laatste moment nog geblesseerd afgehaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen