Aanwinst Magallán is onder de indruk van het Ajax-niveau

20 januari 2019, 09:41

Ajax-aanwinst Lisandro Magallán is onder de indruk van het niveau bij zijn nieuwe club. De verdediger, die deze winter voor negen miljoen euro over kwam van Boca Juniors, ziet veel goede dingen in Amsterdam. "Er wordt op een hoog niveau gevoetbald", looft hij.

Tegenover AT5 gaat hij in op zijn eerste weken in Amsterdam. "Ajax heeft veel goede spelers, de concurrentie op elke positie is groot. Ik word enthousiast van de professionaliteit van de groep en van de trainingen. We werken samen aan een gezamenlijk doel." En dat doel is volgens hem duidelijk in de Eredivisie. "We willen bovenaan eindigen."

Magallán heeft zich met name op het veld gepresenteerd, want van de stad Amsterdam kreeg hij nog weinig mee en verder leeft hij vooralsnog in een hotel, zoekend naar een appartement. "Het bevalt goed. De mensen zijn vriendelijk en ik ben tevreden. Maar het belangrijkste is dat ik hier op de club ben en me daar goed wil voelen. Ook wil ik de mensen van de technische staf goed leren kennen. De stad komt later wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen