Sarri boos op Chelsea-spelers: "Bijzonder moeilijk te motiveren"

20 januari 2019, 09:28

Maurizio Sarri was zaterdag enorm teleurgesteld over de 2-0 nederlaag van Chelsea op bezoek bij Arsenal. De Italiaanse oefenmeester kwam met een schokkende conclusie over zijn selectie: "Deze groep met spelers is bijzonder moeilijk om te motiveren. Ze missen agressie en de felheid."

Dat was de harde analyse van de Italiaan na het duel waarin Alexandre Lacazette en Laurent Koscielny scoorden. "Ik ben boos over de manier waarop we het duel hebben benaderd. Als we in moeilijkheden raken, moeten we op een betere manier reageren dan zo. Dit kan ik absoluut niet accepteren, want tegen Tottenham was het ook al het geval."

De normaliter zo vriendelijke Italiaan was ditmaal furieus. "Ik ben extreem boos. Arsenal speelde wel met de overtuiging, wij niet. Ik dacht dat we verder waren", aldus Sarri, die met Chelsea voorlopig weer serieus naar onderen moet kijken. Door het verlies komt Arsenal en ook Manchester United weer dichtbij de vierde plek, waar momenteel Chelsea bivakkeert. "Er moet echt iets in onze mentaliteit veranderen." 

Lees ook: Arsenal legt Chelsea over de knie in Londense derby

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen