Clasie schaamt zich diep: "Dit is niet Feyenoord-waardig"

19 januari 2019, 22:33

Jordy Clasie kon na de onverwachte nederlaag van Feyenoord tegen PEC Zwolle zijn frustratie niet verbergen. De 27-jarige middenvelder schaamt zich voor het optreden van de Rotterdammers, die in Zwolle met 3-1 verloren. "Laat duidelijk zijn dat dit niet Feyenoord-waardig is", aldus Clasie.

Feyenoord gaf met name na rust niet thuis. "Je kunt van alles verklaren, maar als je met 3-1 verliest is dat gewoon een schande", zegt een boze Clasi tegen FOX Sports. "Ik denk dat we aardig begonnen. We hadden controle, PEC was vooral gevaarlijk in de counter. In de eindfase waren we niet scherp, met name de laatste bal was niet goed. De tweede helft was gewoon drama."

Feyenoord is met een valse start aan het nieuwe jaar begonnen en speelt de komende week cruciale wedstrijden tegen Fortuna Sittard (KNVB Beker) en Ajax. "Het is altijd lekker als je je eerste wedstrijd na de winterstop wint. Dat kan vertrouwen geven. Of ik me zorgen maak? Dat niet. Maar we hebben te veel wedstrijden waarin we totaal niet ons niveau halen."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen