Stengs: "Misschien ben ik wel de gelukkigste man op aarde"

Stengs: "Misschien ben ik wel de gelukkigste man op aarde"

19 januari 2019 – Calvin Stengs stond met een brede glimlach op zijn gezicht de pers te woord na de wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht. Niet alleen stapte de vleugelaanvaller als winnaar van het veld, maar ook als doelpuntenmaker. Op zeer fraaie zorgde Stengs voor het slotakkoord in de 3-0 overwinning van AZ."Misschien voel ik me wel de gelukkigste man op aarde. Ik heb even laten zien dat ik een goaltje kan maken", aldus de twintigjarige aanvaller tegenover FOX Sports. Stengs maakte in oktober zijn rentree nadat hij vijftien maanden uit de roulatie was. Tegen Utrecht maakte hij zijn eerste doelpunt sinds zijn terugkeer. "Ik ben nog steeds wat angstig, maar het gaat steeds beter en het verdwijnt steeds meer."

Na het terugkijken van de beelden, kan Stengs zijn blijdschap niet onder stoelen of banken steken. "Ik heb echt op dit moment gewacht, dat ik weer een flits en actie heb. Ik ben er erg blij mee."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019