Sporting Portugal wint en behoudt aansluiting met de top

19 januari 2019, 21:15

Sporting Portugal heeft zaterdagavond in navolging van concurrenten FC Porto en Benfica drie punten bijgeschreven. Voor eigen publiek won het team van trainer Marcel Keizer met 2-1 van Moreirense. Bas Dost stond negentig minuten op het veld, maar kwam niet tot scoren.

In de vorige speelrondes verloor Sporting Portugal van Tondela (2-1) en speelde het gelijk tegen FC Porto (0-0). Om de aansluiting met de top van de competitie niet te verliezen, mochten de manschappen van Keizer niet nogmaals punten laten liggen. Door een goede start gebeurde dat ook niet.

Het was Nani die met een kopbal al na drie minuten de 1-0 op het scorebord zette. Bruno Fernandes maakte twintig minuten later het tweede doelpunt van de thuisploeg, waarna Heri namens de bezoekers de spanning in de wedstrijd terugbracht. De doelpuntrijke openingsfase kreeg geen vervolg, waardoor de spelers van Sporting na het laatste fluitsignaal de handen in de luchten mochten steken. De ploeg van Keizer blijft ondanks de zege steken op de vierde plaats, maar staat slechts drie punten achter op nummer twee Benfica.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen