PSG tikt nét geen dubbele cijfers aan tegen Guingamp

19 januari 2019, 18:56

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond weer eens uitgehaald in de Ligue 1. De eenzame koploper van de Franse competitie won door doelpunten van Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Thomas Meunier met liefst 9-0 van Guingamp. Ondanks dat PSG twee wedstrijden minder heeft gespeeld dan nummer twee Lille, heeft het een voorsprong van dertien (!) punten.

In Parijs werd al snel duidelijk dat het duel tussen de nummer één en de nummer laatst van de Ligue 1 een prooi zou worden voor PSG. Na elf minuten spelen nam Neymar het openingsdoelpunt voor zijn rekening, waarna Kylian Mbappé nog voor rust met twee goals de marge vergrootte.

In de tweede helft was er geen houden meer aan voor Guingamp, dat nog eens zes keer de bal uit het net moest halen. Edinson Cavani maakte een (onderbroken) hattrick, Neymar tekende voor zijn tweede van de avond en Mbappé completteerde tien minuten voor tijd zijn officieuze hattrick. Door de 9-0 te maken deelde ook Meunier in de feestvreugde.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen