Real Madrid stijgt ten koste van Sevilla naar derde plaats

19 januari 2019, 18:55

Real Madrid heeft zaterdag de Spaanse kraker tegen Sevilla gewonnen. De wedstrijd in Estadio Santiago Bernabú leek af te stevenen op een bloedeloze remise, tot Casemiro tien minuten voor tijd met een geweldige knal de 1-0 het scorebord zette. Luke Modric verdubbelde in de blessuretijd de score: 2-0.

Het lek bij Real Madrid is nog altijd niet boven, zo bleek midweeks tijdens het verloren bekerduel met Leganes (1-0). De nederlaag deerde de Madrilenen niet, want door de eerdere 3-0 zege in de heenwedstrijd bereikten zij alsnog de volgende ronde van de Copa del Rey. Tegen Sevilla moest het team van Santiago Solari uit een ander vaatje tappen, wat ook gebeurde.

Het was Casemiro die met zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen Real Madrid de zege bezorgde. Nadat Quincy Promes bij Sevilla binnen de lijnen was gebracht, schoot de Braziliaan vanaf een meter of 25 prachtig raak. Modric maakte aan alle illusies van Sevilla een einde door in de blessuretijd de 2-0 voor zijn rekening te nemen.

Door de zege stijgt Real Madrid - ten koste van Sevilla - naar de derde plaats in de Primera División. Koploper FC Barcelona heeft een voorsprong van zeven punten en een wedstrijd minder gespeeld.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen