Basisklanten Kluivert en Karsdorp winnen met Roma

19 januari 2019, 16:58

AS Roma heeft zaterdagmiddag de Serie A hervat met een krappe zege op Torino. De Romeinen kwamen snel op 2-0, gaven na rust de voorsprong weg, maar zegevierden door een doelpunt van Stephan El Shaarawy alsnog met 3-2. Zowel Justin Kluivert als Rick Karsdorp stonden aan de aftrap bij de thuisploeg.

In aanloop naar het duel met Torino kondigde Eusebio Di Francesco aan dat Kluivert en Karsdorp meer aan spelen toe zouden komen. Kluivert hield El Shaarawy op de bank, die na zes minuten spelen alsnog binnen de lijnen kwam nadat Cengiz Ünder uitviel. Karsdorp kreeg de voorkeur boven Davide Santon.

Door een doelpunt van Nicolò Zaniolo kwam Roma na een kwartier op voorsprong. De eerste poging van de Italiaan werd nog gekeerd, maar al vallend scoorde de middenvelder alsnog. Aleksandar Kolarov tekende twintig minuten later voor het tweede doelpunt. De Serviër mocht vanaf elf meter aanleggen nadat El Shaarawy - na een goede pass van Karsdorp - in het strafschopgebied was neergehaald.

Roma had weinig te duchten van Torino en leek af te stevenen op een simpele zege, maar door doelpunten van Tomás Rincón en Cristian Ansaldi kreeg Roma het in de tweede helft nog heel benauwd. Door in de korte hoek raak te schieten bezorgde El Shaarawy zijn ploeg echter alsnog de zege.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen