Emanuelson: "We waren best wel verbaasd over komst Bazoer"

19 januari 2019, 15:14

Een van de opmerkelijkste transfers van deze transferwindow is de overstap van Riechedly Bazoer van VfL Wolfsburg naar FC Utrecht. De middenvelder komt op huurbasis over van de Duitse club en dat heeft de selectie van Utrecht best verbaasd.

Dat geeft Urby Emanuelson althans aan tegenover het Algemeen Dagblad. "We waren in Spanje en ineens gonsde het door de spelersgroep dat Bazoer de volgende dag bij ons zou komen. Daar waren we best wel verbaasd over", zegt de middenvelder, die net als Bazoer duels in Oranje in de benen heeft.

Emanuelson is benieuwd hoe Dick Advocaat het nu gaat oplossen, aangezien het goed draaide bij de ploeg. "Ik denk dat je daar altijd wel aan denkt. Het liep natuurlijk goed op het middenveld voor de winter. Aan de andere kant zijn we gewoon ontzettend blij dat hij er is. Je ziet op de training dat Riechedly iets extra's brengt. De vraag is wel hoe dit zal gaan binnen de formatie, maar dat is aan de trainer. Het zal een gevecht worden. Voor hem een uitdaging en voor ons een uitdaging. Het houdt ons allemaal scherp."

Advocaat heeft vrijdag al aangegeven dat Bazoer in ieder geval zaterdagavond tegen AZ niet in de basis staat.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen