Avonturier Brands gaat carrière vervolgen in Thailand

19 januari 2019, 14:00

Kevin Brands keerde de amateurs van VVSB onlangs de rug toe en zat sindsdien zonder club. Nu heeft hij echter een nieuwe werkgever gevonden. De aanvallende middenvelder staat op het punt om zich te verbinden aan Lampang FC, een club uit Thailand.

Dat zegt de zoon van Marcel Brands tegen BN De Stem. Bij die club treft hij landgenoot Melvin de Leeuw. Toch houdt hij nog een kleine slag om de arm. "Dat er een contract klaar ligt wil niet altijd zeggen dat je er ook daadwerkelijk gaat spelen", zegt Brands. "In het Aziatische voetbal is het niet ongebruikelijk dat zich in de laatste fase nog complicaties voor doen. Daarom is iets pas zeker als de handtekening gezet is."

Lampang FC wordt de vijftiende club van Brands, die eerder ook al in Indonesië en Turkije. "Ik heb altijd gezegd dat ik in de winterstop weer open zou staan voor het vervolgen van mijn professionele loopbaan. Ik ben blij dat Lampang nu op mijn pad komt."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen