Avonturier Brands gaat carrière vervolgen in Thailand

Avonturier Brands gaat carrière vervolgen in Thailand

19 januari 2019 – Kevin Brands keerde de amateurs van VVSB onlangs de rug toe en zat sindsdien zonder club. Nu heeft hij echter een nieuwe werkgever gevonden. De aanvallende middenvelder staat op het punt om zich te verbinden aan Lampang FC, een club uit Thailand.Dat zegt de zoon van Marcel Brands tegen BN De Stem. Bij die club treft hij landgenoot Melvin de Leeuw. Toch houdt hij nog een kleine slag om de arm. "Dat er een contract klaar ligt wil niet altijd zeggen dat je er ook daadwerkelijk gaat spelen", zegt Brands. "In het Aziatische voetbal is het niet ongebruikelijk dat zich in de laatste fase nog complicaties voor doen. Daarom is iets pas zeker als de handtekening gezet is."

Lampang FC wordt de vijftiende club van Brands, die eerder ook al in Indonesië en Turkije. "Ik heb altijd gezegd dat ik in de winterstop weer open zou staan voor het vervolgen van mijn professionele loopbaan. Ik ben blij dat Lampang nu op mijn pad komt."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 10 juli 2020

  2. donderdag 9 juli 2020