Fraser boos op Sparta: "Wilde zo'n magneetbord kapot slaan"

19 januari 2019, 12:33

Sparta Rotterdam leek vrijdag drie punten te gaan pakken tegen Roda JC, maar moest genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Een vroege 2-0 voorsprong werd door twee tegengoals van Mario Engels uit handen gegeven. Trainer Henk Fraser is niet blij.

Met de pest in zijn lijf stond hij na het duel RTV Rijnmond te woord. "Deze wedstrijd irriteert me in verhouding nog meer dan Helmond-uit", zegt de trainer. "Hier was je de eerste 40 minuten heer en meester en dat had je absoluut door kunnen trekken. Maar door je eigen arrogantie bijna, kom je in de problemen."

Niet de jonge spelers, maar de ervaren mannen lieten de ploeg in de steek volgens Fraser. "Ik ga geen namen noemen. Maar het draait om volwassenheid. En volwassenheid is niet altijd per definitie leeftijd. Want als ik vanavond kijk, is onze beste man Laros (Duarte, red.), wederom. Die speelt frivool, maar weet dondersgoed waar je de bal niet kan verliezen."

Door het tweede gelijkspel op rij in de competitie is Fraser niet content. "Ik ben super gefrustreerd. Ik wilde sinds tijden weer zo'n magneetbord kapot slaan. Dat geeft wel iets aan. Dat wil niet zeggen dat ik niet heel tevreden ben over de eerste 40 minuten. Daar ga ik misschien later van genieten." 

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen