Witte rook in Liverpool: talent Alexander-Arnold tekent bij

19 januari 2019, 11:07

Mooi nieuws voor Liverpool. De koploper van de Premier League maakt zaterdag op de dag van de wedstrijd tegen Crystal Palace wereldkundig dat Trent Alexander-Arnold zijn verbintenis bij de club heeft verlengd. Liverpool stelt dat het om een 'langdurige verbintenis' gaat.

De twintigjarige rechtsback is afkomstig uit de jeugdopleiding en brak vorig seizoen door in de hoofdmacht. De in Liverpool geboren verdediger speelde onder meer de Champions League-finale met zijn ploeg. Sinds zijn doorbraak heeft hij 67 wedstrijden in de benen in de ploeg van Jürgen Klopp waarin hij een vaste waarde is.

"Ik ben hier heel trots op", reageert hij op de clubwebsite. "Ik vind het een eer dat Liverpool vertrouwen in mij heeft en dat ik een nieuw contract heb gekregen. Toen zij mij een nieuw contract aanboden, heb ik niet getwijfeld. Hopelijk kunnen we de komende jaren nog mooie successen beleven", zegt de international.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen