Napoli-trainer Ancelotti is 'helemaal gek' van Lozano

19 januari 2019, 10:29

Hirving Lozano wordt door zijn goede prestaties bij PSV en de nationale ploeg van Mexico in verband gebracht met meerdere grote clubs. Een daarvan is Napoli, dat volgens trainer Carlo Ancelotti zeker geïnteresseerd is in de Mexicaan. De oefenmeester is zelf in ieder geval zeer gecharmeerd van de aanvaller.

Napoli wordt momenteel in verband gebracht met Cagliari-middenvelder Nicolò Barella, Celta de Vigo-middenvelder Stanislav Lobotka en Lozano. "We zijn in de zomer met Lobotka bezig geweest", zegt Ancelotti in Italiaanse media. "Barella is ook een goede speler en ik ben helemaal gek van Lozano. Op dit moment ben ik echter tevreden met mijn geweldige selectie. Deze groep heeft er nog niet het maximale uitgehaald."

Napoli, dat met Amin Younes en Arek Milik al twee oud-Eredivisie-spelers in de gelederen heeft, bezet de tweede plaats in de Serie A. De achterstand op het ongenaakbaar ogende Juventus is zeven punten.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen