Malen supersub bij PSV: "Ik heb eigenlijk nooit geduld"

19 januari 2019, 11:08   Bijgewerkt: 19 januari 2019, 12:45

In elke wedstrijd die PSV voor de winterstop speelde in de Eredivisie, maakte Donyell Malen zijn opwachting. De buitenspeler van de koploper stond echter maar één keer in de basis. Hij probeert rustig te blijven onder het feit dat Mark van Bommel steevast voor Steven Bergwijn en Hirving Lozano kiest.

De buitenspeler zegt tegen de NOS dat hij kan begrijpen dat hij wissel is. "We zijn een topploeg, dus kan dat gebeuren. Er komt nog genoeg tijd voor mij." Dat betekent niet dat hij tevreden is met zijn rol. In tegendeel: hij wil snel basiskracht worden. "Wat kan ik ervan maken?" Malen haalt zijn schouders op als we hem vragen naar zijn reserverol. "Ik heb eigenlijk nooit geduld, maar ik moet hiermee leven. Hopelijk komt mijn tijd snel."

Eerder liet trainer Van Bommel zich al uit over de breedte van zijn selectie. "Wij zijn niet elf spelers", aldus de trainer. "De jongens die wij in de selectie hebben, zorgen ervoor dat het niveau hoog blijft."

PSV speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Emmen.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen