Slutsky begrijpt emoties bij Excelsior: "Wij hebben VAR nu mee"

Slutsky begrijpt emoties bij Excelsior: "Wij hebben VAR nu mee"

18 januari 2019 – Leonid Slutsky heeft begrip voor de boze reacties uit het Excelsior-kamp na de wedstrijd in de GelreDome. Vitesse won de wedstrijd met 3-2, maar het ging na de wedstrijd vooral over het afkeuren van de gelijkmaker van de Rotterdammers en het goedkeuren van de 2-0 van de thuisploeg. Adrie Poldervaart en Ryan Koolwijk laakten het optreden van videoscheidsrechter Joey Kooij."Wij hebben de VAR nu mee", luidt de eerlijke reactie van Slutsky tegenover De Gelderlander. "Maar we hebben ook al nadeel van het systeem ondervonden. En bijvoorbeeld met strafschoppen duurt het soms wel erg lang voordat de bal genomen kan worden. Dat maakt spelers dan onzeker."

"Soms is de VAR je vriend en soms je vijand. Vanuit het oogpunt van de trainer. Maar het systeem is in principe goed. Het zorgt voor Fair Play", gaat de Rus verder. Slutsky vindt de zege van Vitesse hoe dan ook terecht. "We hadden meer kunnen scoren. Maar ik voel ook opluchting. Bij tegengoals worden we toch snel zenuwachtig."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019