Mundo Deportivo: delegatie Barcelona sprak met Frenkie de Jong

18 januari 2019, 23:33

De toekomstplannen van Frenkie de Jong blijven de gemoederen bezighouden. De 21-jarige middenvelder lijkt Ajax de komende zomer te verruilen voor een Europese topclub, maar het is nog onbekend waar de Oranje-international zijn carrière zal vervolgen. Volgens Mundo Deportivo was donderdag een topdelegatie van FC Barcelona in Amsterdam op bezoek om met De Jong en diens zaakwaarnemer te spreken.

Clubpresident Jose Maria Bartomeu, sportief directeur Pep Segura, technisch directeur Éric Abidal en bestuurder Ramón Planes waren volgens het Spaanse medium in Nederland om met De Jong te overtuigen af te zien van een transfer naar Paris Saint-Germain en te kiezen voor Barcelona. Over de inhoud van het gesprek is verder weinig bekend.

De delegatie van de Catalaanse topclub zou vervolgens enigszins teleurgesteld zijn teruggekeerd naar Barcelona. Of dat betekent dat De Jong zijn keuze heeft gemaakt, zal de komende tijd moeten blijken. Eerder meldde De Telegraaf nog dat de Ajacied voor 75 miljoen euro de overstap naar PSG zou maken. De Jong ontkende echter kort daarna dat een overstap rond was.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen