Verdonk: "Als Haps fit is, ga ik ervan uit dat hij speelt"

18 januari 2019, 20:59

Calvin Verdonk denkt dat zijn perspectief op speeltijd is afgenomen. Door de terugkeer van Ridgeciano Haps - hij maakt tegen PEC Zwolle zijn rentree in de wedstrijdselectie - verwacht de linksback van Feyenoord minder aan spelen toe te komen. Verdonk begon in de eerste seizoenshelft zes keer in de basis.

Haps maakte in de winterstop zijn officieuze comeback op het wedstrijdveld. "Een hele goede speler, waar Tyrell (Malacia, red.) en ik veel van kunnen leren. Hij is meer ervaren en verder, maar wij moeten ons best blijven doen. Ik hoop dat we onze minuten blijven maken. Als Haps fit is ga ik er wel vanuit dat hij speelt", laat Verdonk weten aan RTV Rijnmond.

De kans dat Verdonk tegen PEC Zwolle speeltijd krijgt, is aanwezig. Haps heeft nog weinig wedstrijdritme en Malacia zal vanwege een blessure niet spelen. Dat het de eerste seizoenshelft stuivertje wisselen was tussen Verdonk en Malacia, begrijpt eerstgenoemde wel. "Als je een opbouwer nodig hebt kom ik beter tot mijn recht, als je een loper nodig hebt Tyrell", zegt hij daarover.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen