Immers denkt bij ADO te blijven: "Maar de tijd begint te dringen"

18 januari 2019, 19:45

Lex Immers ging al meerdere keren om tafel met de clubleiding van ADO Den Haag, maar de partijen hebben nog geen overeenkomst bereikt over een verlenging van de samenwerking. Het huidige contract van de 32-jarige middenvelder loopt komende zomer af. Immers verwacht ook volgend seizoen speler van de Haagse club te zijn, maar wil wel snel duidelijkheid hebben.

"Ik denk dat ik tot nu toe van waarde ben geweest voor de club, zowel binnen als buiten het veld. Ik ga ervan uit dat ik mag blijven, maar de tijd begint te dringen", laat Immers weten aan het Algemeen Dagblad. Eerder liet de speler van ADO al weten dat hij kan rekenen op de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344201/gewilde-immers-hoopt-contract-bij-ado-den-haag-te-verlengen/,_blank,interesse van andere clubs].

"Ik wil weten waar ik in de zomer aan toe ben. Ik laat op dit moment een huis bouwen in Waddinxveen", gaat hij verder. "Wat als ik aan de andere kant van Nederland of in het buitenland ga voetballen? Zou mijn gezin meegaan? Dat wil ik plannen en daarom wil ik ook zo snel mogelijk iets weten. Bij ADO ligt mijn hart en hier wil ik afsluiten."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen