Van der Gaag voelt in aanloop naar derby spanning toenemen

Van der Gaag voelt in aanloop naar derby spanning toenemen

18 januari 2019 – NAC Breda hervat zondag de Eredivisie met één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen: de burenruzie tegen aartsrivaal Willem II. De derbykoorts stijgt in Brabant, merkt ook trainer Mitchell van der Gaag. Hij hoopt met NAC de voor de winterstop ingezette lijn door te trekken."De wedstrijd komt dichterbij, dus de spanning neemt toe. Het is zaak om normale dingen te blijven doen. Het is een belangrijke wedstrijd, maar door de druk op te voeren, gaan we niet beter voetballen", aldus de trainer via de clubkanalen. "Het is op alle fronten een belangrijke wedstrijd: voor de ranglijst, maar ook voor de supporters."

Van der Gaag geeft aan dat NAC een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft achter de rug heeft. De trainer zag tegenstander Willem II vlak voor de hervatting van de competitie afscheid nemen van clubtopscorer Fran Sol. "Hij was belangrijk voor zijn ploeg, maar iemand ander krijgt nu een kans. De wedstrijd zullen we niet anders benaderen."

NAC Breda start als nummer zeventien van de Eredivisie aan de tweede seizoenshelft. Vlak voor de winterstop veroverde de club zeven punten in drie wedstrijden.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019