NAC Breda verscheurt contract van overbodige Vermeer

NAC Breda verscheurt contract van overbodige Vermeer

18 januari 2019 – NAC Breda neemt per direct afscheid van Vinnie Vermeer. Het contract van de 23-jarige middenvelder is in goed overleg ontbonden. Vermeer zal zijn loopbaan vervolgen in de Verenigde Staten bij Nashville SC.Vermeer kwam tot slechts drie optredens in de hoofdmacht van NAC Breda. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan TOP Oss en TEC, in het huidige seizoen kwam hij niet aan spelen toe. "Allereerst wil ik iedereen binnen en buiten de club bedanken voor de afgelopen drie jaar dat ik voor deze mooie club heb mogen spelen. Helaas heeft het voor beide partijen niet het gewenste resultaat opgeleverd, maar dat hoort nu eenmaal bij het spelletje", aldus Vermeer via de clubwebsite.

"Ik kijk met opgeheven hoofd terug op mijn tijd als speler van NAC en zal de club dan ook altijd een warm hart toedragen. Het is voor mij nu belangrijk om een nieuwe uitdaging aan te gaan en mezelf verder te ontwikkelen", besluit hij.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019