Bazoer hoeft niet meteen te rekenen op een basisplaats

18 januari 2019, 19:04

Riechedly Bazoer behoort zaterdag tegen AZ voor de eerste keer tot de wedstrijdselectie van FC Utrecht, maar zal niet direct in de basis starten. Dat heeft Dick Advocaat daags voor het duel in Alkmaar laten weten. De 22-jarige middenvelder maakte in de winterstop op huurbasis de overstap van VfL Wolfsburg naar Utrecht.

"Er zit nu nog geen druk op, hij moet nog wel in de juiste scherpte en fitheid komen. Hij heeft wel aardig wat dingetjes laten zien op trainingen. Hij zit morgen bij de selectie, maar hij start niet", citeert het Algemeen Dagblad de 71-jarige trainer. "We hebben momenteel een aardig middenveld dat goed staat. Hij moet laten zien dat hij een meerwaarde is ten opzichte van de drie."

Tegen AZ zijn de geblesseerden Cyriel Dessers, Rico Strieder, Simon Makienok en Nick Marsman er niet bij. Willem Janssen ontbreekt wegens een schorsing. Jean-Christophe Bahebeck, die door blessureleed in anderhalf jaar nog maar mondjesmaat aan spelen is toegekomen, behoort wel tot de wedstrijdselectie van de Domstedelingen.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen