Haps maakt in Zwolle rentree in wedstrijdselectie Feyenoord

18 januari 2019, 15:53

Ridgeciano Haps maakt zaterdagavond tegen PEC Zwolle zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Het is de eerste keer dit seizoen dat de 25-jarige linksback inzetbaar is voor zijn club. Door een hardnekkige blessure was Haps lang uit de roulatie.

De verdediger maakte in de winterstop tijdens het oefenduel met het Duitse Karlsruher zijn officieuze comeback. Tegenover de terugkeer van Haps staat wel de afwezigheid van Bart Nieuwkoop (geschorst), Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruide (geblesseerd). Verder beschikt trainer Giovanni van Bronckhorst over een fitte selectie.

Na het duel met PEC Zwolle staan voor Feyenoord wedstrijden tegen Fortuna Sittard (KNVB Beker) en Ajax op het programma. "Ik ben nog niet bezig met wat er daarna gaat komen", zegt Van Bronckhorst via de offiiciële clubkanalen. "Ik wil eerst goed beginnen aan de tweede seizoenshelft. Zeker ook omdat we kort voor de winterstop dure punten hebben laten liggen."

"In de tweede seizoenshelft moeten we het uiterste uit onszelf halen", gaat de oefenmeester verder. "We gaan voor het hoogst haalbare. Kampioen worden wordt een heel moeilijke opgave, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen