Bosz staat voor debuut: "De voorbereiding was zeer kort"

18 januari 2019, 14:38

Veel tijd heeft Peter Bosz niet gehad om zijn nieuwe ploeg klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De nieuwe hoofdcoach van Bayer Leverkusen kan morgen direct aan de bak en hoopt dat zijn voorbereiding ondanks de weinige tijd goed is geweest.

Bosz is blij dat hij met Leverkusen nu aan het echte werk gaat beginnen. De klus is echter niet gemakkelijk, aangezien de opponent van zaterdag derde staat. "Training geven is iets moois, maar een wedstrijd is toch altijd het mooiste was er is. Ik verwacht een attractieve en interessante wedstrijd", zei de coach vrijdag op de persconferentie. "Als we met 8-0 winnen, dan betekent dat niet dat ik fantastisch werk heb verricht. Dat betekent dat we superspelers hebben."

Het is de vraag of Leverkusen zaterdag al kan doen wat Bosz graag ziet. Hoe de ploeg mijn systeem zich eigen heeft gemaakt, zullen we zien. Een wedstrijd is het resultaat van wat je op het trainingsveld hebt gedaan. De voorbereiding was zeer kort, maar dat wisten we toen we begonnen. We hebben de tijd zo goed mogelijk proberen te benutten. We hebben hard getraind en geprobeerd om de spelers onze speelstijl eigen te maken."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen