Steijn met volledig fit VVV-Venlo naar Den Haag voor 'pittig potje'

Steijn met volledig fit VVV-Venlo naar Den Haag voor 'pittig potje'

18 januari 2019 – VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn heeft de ziekenboeg zien leeglopen tijdens de winterstop. Moest hij vlak voor de jaarwisseling nog veel spelers missen, kan hij ditmaal 'gewoon' beschikken over Danny Post, Lars Unnerstall en Ralf Seuntjens. Vermoedelijk zit ook Roel Janssen, die lang afwezig was, bij de selectie.Dat is goed nieuws voor Steijn, die desondanks erg op zijn hoede is voor de opponent uit de Hofstad. "Het draait daar heus niet alleen op Nasser El Khayati, al is die met zijn doelpunten en assists erg belangrijk voor zijn ploeg. Maar ze hebben meer sterke spelers. Denk aan Erik Falkenburg, of Lex Immers. Het wordt een pittig potje, daar ben ik van overtuigd."

Voor Steijn wordt het een bijzonder potje, aangezien hij voor het eerst met VVV-Venlo actief is in Den Haag. Vorig jaar was hij tijdens dat duel namelijk geschorst. "Ik heb daar zo'n beetje alles gedaan. De jeugd doorlopen, eerste elftal gehaald, aanvoerder geweest, trainer, technisch directeur. Mooie herinneringen. Maar zaterdag telt alleen de winst voor VVV-Venlo", waarschuwt hij zijn oude werkgever.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019