Onana is ziek en ontbreekt op trainingsveld van Ajax

18 januari 2019, 13:36

Slecht nieuws voor Ajax-trainer Erik ten Hag: Andre Onana is ziek en ging vrijdag voor de training naar huis met hoofdpijn. Het is nog maar de vraag of de doelman inzetbaar is voor het Eredivisie-duel met sc Heerenveen.

Het zou bijzonder slecht nieuws zijn, aangezien Kostas Lamprou tijdens het trainingskamp in de VS een allesbehalve overtuigende indruk maakte in het oefenduel met Flamengo. "Andre is ziek, heeft hoofdpijn. Hoe het over twee dagen is, weten we nog. Ik maak me vooralsnog geen zorgen", aldus Erik ten Hag tijdens de persconferentie. 

Onana was dit seizoen al eerder een serieus twijfelgeval aan de kant van de Amsterdammers. Voor het treffen met Bayern München was hij lichtgeblesseerd, terwijl hij ook tegen Feyenoord een twijfelgeval was. Na het duel met Benfica hield hij schouderklachten over. Uiteindelijk kwam hij alleen in de KNVB Beker tegen Te Werve en Go Ahead Eagles niet in actie.

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen