RKC Waalwijk
1 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Laan naar Hoofdklasse, trainer Meijers verlengt

Van der Laan naar Hoofdklasse, trainer Meijers verlengt

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 januari 2019 – Martijn van der Laan gaat zijn geluk beproeven in het amateurvoetbal. De dertigjarige centrumverdediger speelde in de Eredivisie bij SC Cambuur en FC Groningen, maar gaat nu aan de slag bij SC Genemuiden.

Die club speelt in de Hoofdklasse en staat momenteel achtste op dat niveau. Van der Laan speelde in het verleden voor SC Veendam, Cambuur en Groningen. Met Cambuur liet hij zich zien op het hoogste niveau waardoor hij in 2014 een transfer naar Groningen afdwong. Dat werd geen succes, waarna hij daarna nog op huurbasis uitkwam voor Cambuur. Ook dat werd geen succesverhaal. Nu zegt de verdediger het profvoetbal dus vaarwel. Het is niet duidelijk voor hoeveel jaar Van der Laan heeft getekend bij Genemuiden.

Meijers verlengt
Ondertussen is er ook contractnieuws te melden over Eric Meijers. De oefenmeester die landelijke bekendheid verwierf vanwege Voetbal is Oorlog, de veelbesproken documentaire over Achilles '29, heeft zijn contract bij VVSB verlengd tot de zomer van 2020. Twee maanden geleden ging de 55-jarige trainer aan het werk bij de hekkensluiter van de Tweede Divisie en sinds zijn komst haalde de ploeg vijf punten uit zes duels. Zijn taak is nu om de ploeg op het hoogste amateurniveau te houden.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd