Knoester was aan 'iets nieuws' toe na Feyenoord-incident

18 januari 2019, 07:55   Bijgewerkt: 18 januari 2019, 08:02

Mats Knoester verruilde woensdag Feyenoord na ruim veertien jaar voor Heracles Almelo. De twintigjarige verdediger tekende een 2,5 jarig contract bij de ploeg van Frank Wormuth, waarmee er een einde kwam aan een vervelende laatste periode in Rotterdam. Sinds het opstootje met Crysencio Summerville was het in Rotterdam-Zuid een stuk minder prettig dan daarvoor. "Ik was wel toe aan iets nieuws en aan nieuwe energie."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "Eerst raakte ik geblesseerd en duurde mijn herstel langer dan nodig was. Daarna volgde als klap op de vuurpijl dat akkefietje. Het is gebeurd, ik heb het achter me gelaten en vind dat iedereen een tweede kans moet krijgen", aldus Knoester over de voor hem, naar eigen zeggen, 'vervelende periode'.

Mede door het incident kwamen de clubs wel op eens naar hem toe. "Het heeft me misschien ook wel wat gebracht. Clubs zagen mijn naam, lazen dat ik weg wilde en informeerden naar me. Dat gaf vertrouwen", aldus de achterhoedespeler, die direct wist dat hij naar Heracles wilde. "Ze zijn komen kijken naar wedstrijden en hebben me geanalyseerd. Daar was ik naar op zoek, naar een club die echt met me aan de slag wil en de moeite voor me neemt."

Lees ook: Feyenoord in verlegenheid na incident op Varkenoord

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen